Over Oostindiën Webdiensten

Het nut van een goede, professionele website voor uw bedrijf of organisatie is geen discussiepunt meer tegenwoordig. 95% van de Nederlandse bevolking heeft thuis internet.

Maar wat is nou een goede website? Hoe werkt een website? Waar begin je met het maken van een website? Veel mensen hebben dergelijke vragen maar vinden het toch lastig om het allemaal zelf te regelen. Hier help ik graag een handje.

Wat doe je nou precies?

Ik regel, adviseer over en maak websites. Dat betekend dat ik het contact met derde partijen voor mijn rekening neem, alle technische zaken en de afhandeling tot er een werkende website is. ik zorg dus dat:

En wie ben jij dan?

Mijn naam is Daan Oostindiën en ben sinds 2006 fulltime webdeveloper. Naast mijn baan in loondienst heb ik in 2011 ‘Oostindiën Webdiensten’ opgericht om een aantal lokale partijen te kunnen assisteren bij hun website. Dit beviel prima en ik ben hiermee doorgegaan als ZZP’er.

Sindsdien gaat het gestaag en heb ik inmiddels een aantal leuke projecten succesvol afgerond.